måndag 31 oktober 2011

22:59


hade så mycket energi innan idag och tiden bara försvann och jag har såklart inte hunnit med det jag skulle idag.. men det kommer ju en dag imorgon, just nu är jag trött och all energi som bortblåst, så det blir krypa ner i sängen nu och se en film sen sova. god natt dröm sött

old one


kolla i bildarkivet på min första blogg och hitta den här, från när vi tog skolkortet förra året, saknar!!

finbesök


hade två timmars trevligt samtal igår men min wingman marii och som det ser ut nu så får jag finbesök från stockholm, hon ska komma hit till mej på torsadag och mingel på the revival store store, shoppingrunda på ströget i köpenhamn och utgång mm står på schemat och jag är grymt taggad kan jag tala om!

14:50



hello hello,har precis varit duktig och varit ute och gått en sväng runt rydebäck, och när jag kom tillbaka gjorde jag några träningsövningar. nu blir det en välbehövlig dusch sen ska jag smörja in mej ordentligt i barnolja för jag har blivit så fruktansvärt torr! tom om fingrarna där jag flagnar, skit äckligt! 

sen ska jag vara ännu mer ducktig och fixa och maila lite angående jobb och sen ska ja ta och läsa lite körkortsteori. lär komma upp lite fler inlägg senare också. later rockstars ox.

lördag 29 oktober 2011

I Just Died In Your Arms Tonight



städning och byte av sängkläder pågår för fullt här hemma! och har såklart musik på just nu är det den här ovan som är på. super härlig, tänkte försöka ge mej på och sätta mej och göra iordning naglarna med "silverlapparna" jag köpte igår. får se hur det går och omjag orkar. 

The ZOE Report, October 26, 2011

om man gillar rachel zoe på facebook så kommer det upp något som heter the ZOE report varje dag där team zoe lägger upp tre produkter de tycker om och i onsdags kom den här clutchen upp och oj oj vad kär jag blev!superfin är den och den kommer från roger vivier.


colour is dead.







fredag 28 oktober 2011

21:57


haft myskväll med morfar det skulle kunna varit en riktig tjejkväll med god mat lax, avokadosallad och sen titta vi på top model och nu idol. men det blev med morfar istället, hur mysit som helst för han är lika intresserad som jag av design och musik, och vet vad man pratar om för det mesta när man säger något om något "modernt". gubben hänger med, med andra ord! just nu är han och möter upp mormor som cyklar hem från jobb då hon jobbat kväll, vilket slog mej hur gulligt är inte det? det gör han varje kväll hon jobbat. 

rachel zoe resort 2012 lookbook

 favorit!
här är min absoluta favoriter ur rachel zoes kommande kollektion för våren 2012. älskar de enkla färgerna, längd och vidd kontrat med kort och lite tight. väldigt stilren men samtidigt slapp och bekväm. somblir både uppklätt och nerdressat med. hur fint som hellst med de långa klänningarna och de vida byxorna.

rachel zoe




har precis kollat klart på säsong 4 av the rachel zoe project! skulle kunna börja om från början och se allt igen, oj vad jag älskar henne och hennes stil, så stor inspiration som person den där kvinnan. jag skulle kunna döda för att ha hennes liv! hon har verkligen drömjobbet med en fantastisk studio , drömgarderoben, drömhuset, drömteamet men massa underbara människor, drömlivet helt enkelt.stilikon till tusen.  jag vill bli som rachel zoe närjag blir stor!