lördag 24 mars 2012

the look!

älskar den här looken, collan lyckas som vanligt. har länge velat ha såna här jeans men inte haft tid och ork
 att leta ett par men nu ska jag verkligen ta tag i att leta ett par man borde ju kunna hitta ett par på säckis. 

13:49


har bara legat och slöat i sängen hela morgonen håller just nu på att kolla på filmen we bought a zoo
 har just nu bara paus för jag blev sugen på en mocca latte.vet inte riktigt vad planera är
 idag ska kolla sen med jessica vi ska troligtvis fira krille som fyllde år i veckan. 

lifetime


den här låten går flera gånger om dagen i butiken, borde vara jätte trött
 på den men jag älskar den mer och mer för varje gång jag hör den. 

fredag 23 mars 2012

Gott gott lite fredags lyx i Färm av blandade god saker då jag inte bar så hungrig mozzarella tomat, skagenröra på macka och kesella med vaniljsmak med granatäpple! Super gott ha en bra kväll allihopa! Xx

19:00

Har inte varit på bikbok idag för jag vakna och hade migränkänningar imorse så det var bara att ta en tablett och gå och lägga sig igen! Sov till halv ett så skönt efter det käka jag en härlig frukost och gick och hämta paketet det var från älskade Linda, en försenad födelsedagspresent två böcker och filmer so lovley, thank you hun så nu vet jag vad jag ska göra ikväll. Har precis varit i stan och fixat lite ärenden och kollat runt lite och även handlat så nu ska jag göra iordning lite smått och gott.

torsdag 22 mars 2012

fanfanfan...

så irriterande!! jag kom ner till posten 19:03 så klart stängde som 19:00 så jag fick inget paket idag, får hämta det imorgon helt enkelt nu har jag fullbokad med massa olika serier som jag missat under veckan.

18:21

Kom precis innanför dörren och slängt av mej alla kläder och krupit ner i mjukiskläder och så hitta jag två mycket trevliga surpriser i brevlådan en STYLE BY som jag inte alls tänkte på att den skulle komma nu och så var det en lapp att jag har paket på posten att hämta så nu ska jag bara käka lite och kolla igenom jubeleumsnummret och sen hoppa på cykeln och hämta paketet. Superspännande jag har ingen aning vad det är! Later xx

07:41

Rise and shine everyone! Jag har sovit över åtta timmar i natt så skönt! Det behövdes verkligen så nu sitter jag på bussen påväg upp på väla för en ny dag med massor att göra. Xx

onsdag 21 mars 2012

19:14/bik bok springlook

Äntligen hemma, haft massor att göra idag då vi fick in massa paket med nya grejor bla nya skor, väskor och jätte fina långkjolar! Så fullt upp har bi verkligen haft! Men super kul är det hoppas kommer in massa nytt inorgon också då vi ska fixa "partyklädesväggen" Nu är jag äntligen hemma och nyss ätit lite onsdagslyx med pepparbiff och potatisklyftor.nu ska jag bara krypa ner i soffan och kolla på tv lär somna innan kl tio idag!xx

tisdag 20 mars 2012

23:12


så mycket jag vill skriva och blogga om men jag har ingen ork! idag har vi bytt ut två väggar i butiken klätt några dockor och förberätt för imorgon då det är premiär för bik boks första reklamfilm på tv så det är vissa grejor vi skulle hålla på lager till imorgon super snygga armlösa blusar jaghar redan lagt undan två stycken! 

hoppas vi får in lite mer nya vårkläder vi fick in ett par supersnygga skor förra veckan vet inte om jag nämnde det eller så tänkte jag bara blir rätt snurrig när man springer fram och tillbaka i butiken och fixar!
det är super dålig bild på skorna men oj så snygga dom är i verkligeheten.
 ska försöka bättra på bloggningen lite så fort jag fått energi över efter dagarna i butiken. nu sängen godnatt!

söndag 18 mars 2012

19:26

hello everyone, idag har jag bara städat och fixat varit och handlat och bunkrat upp inför kommande vecka för imorgon åker mormor och morfar till kanarieöarna och jag får vara hemma och passa huset känns rätt skönt men inte så taggad över tanken att jag ska sova själv i detta stora hus, har ju gått bra förut för då har jag haft tekla eller katten oftast båda men nu är det ingen alls. så vi får se hur det går. bra förhoppningsvis.

imorgon är det back to bikbok igen känns kul men lite drygt för måndagarna är det mest att göra men påfyll efter helgen osv.nu tänkte jag kolla på något kul medans jag fixar mina naglar sen får det nästan bli sängen om jag ska orka med morgon dagen. xx 

lördag 17 mars 2012

diffrent and fun nails


två annorlunda men riktigt snygga, enligt mej, sätt man kan måla naglarna på ifall men vill prova på något nytt!

fredag 16 mars 2012

19:27

så trött, så trött!nu var denna vecka avklarad, har varit jätte kul på bik bok idag har vi fått in nya snygga skor och snygga skjortor. så kul när det kommer nya varor det är ungefär som julafton och man ska öppna paket. kommer däcka kl 10 ikväll tror jag alltså blir det en lugn hemmakväll då jag inte känner mej riktigt frisk idag så fredagskvällen lugn så hoppas ni får en bra kväll! xx 

torsdag 15 mars 2012

++++

älskar de här byxorna med mönstret och färgerna!

it's all about the details








07:44

God morgon sitter på bussen påväg upp till jobb, hade varken riktigt tid eller ork att blogga igår skönt att bara ta det lugnt när man springer runt som en tok på bik bok. Den här snygga väskan som tjejen har på bilden åkte buss med mej in till stan idag och ok vad jag också vill ha en!! Gått och suktat efter en sen förra våren. Men skulle nog aldrig kunna bestämma vilken färg jag ville ha då den finns i massor! De snyggaste är som den här i neon rosa, lime eller grön och så finns det en i bronsmetallic. Big cravings.

tisdag 13 mars 2012

22:24


andra dagen på bikbok och jag stormtrivs! har fått göra massa kul idag men roligast var nog att jag fick styla två skyltdockor nästan helt som jag ville och sen få höra possitiv kritik från dom andra som jobbar där och det gör ju att man blir några cm längre alltid så otroligt kul att höra att man gör bra ifrån sig.

 ville nästan inte gå hem idag, men det sliter att vara på topp är supet trött och nu har jag nyss gjort morgondagens lunch och tänkte kolla på pretty little liars och sen sova. imorgon har jag en timmes sovmorgon lyx! haha men är jag pigg blir det kanske bloggning på morgonen. sleep tight my friends xx

tisdagsmix









måndag 12 mars 2012

how cute?!

så fruktansvärk jäkla söt! den lyckliga ägaren till den sötnosen är min sysling lina.det
 är en fransk bulldog och oj oj oj vad söt den är. sötaste lilla vovven jag sett på länge!

19:31

Kom för ett tag sen och ätit nyss, unna mej lite hemma gjord chokladmosse efter en lång arbetsdag, fick vara med och bygga vägg på slutet alltså bestämma hur det skulle hänga på väggarna, skitkul! Men är så otroligt trött nu skulle kunna somna nu. Sitter och kollar på modomatchen.

Lunch whit a naked lady

Sitter nu och har lunch allt har gått bra idag inte trött än så länge men lär decka rätt fort när jag kommer hem! Körde en lite annorlunda look idag med stram snebena och mörkt läppstift.

söndag 11 mars 2012

these shoes are made for walking

Chalayan fw12

grymt balla byxor och skor!

tomorrow.

en liten roligt lösning på en varant av hängare tar ungefär max 5 min att fixa själv.
jag har tagit en hängare som är ståltråd hela vägen.som på den undre bilden.

imorgon är det ju min första dag på bik bok så det lär tyvärr nog bli lite bloggning, får se om jag kanske slänger upp något kul när jag kommer hem igen! eller om jag förbereder några tidsinställda inlägg lite senare ikväll. är förövrigt riktigt taggad och börjar faktiskt bli lite små nervös. men det kommer nog gå bra.

songs i like.



den här låten blev jag väckt av i lördagsmorse, supermysíg och det ungefär den ändå låt jag lyssnat på sedan dess. fick mej verkligen att få en ny favoritlåt en annan favorit just nu är love suicide

lördag 10 mars 2012

22:25 - loreen-euphoria - goodnight kiss



har varit hemma hela kvällen och kollat på melodifestivalen men mormor, morfar min gammelmormor och 
hennes gubbe och det var helt rätt låt som vann! denna helgen blev mycket lugn har varit så skönt att ta det lugnt ibland också, imorgon blir det till att övningsköra lite och nog träna sen gå och lägga sig tidigt så jag är riktigt laddad inför min första dag på bik bok. nu: sägen! kisskiss good night.

fredag 9 mars 2012

14:23

Har hunnit med supermycket nu på förmiddagen, möte med min coach, träffat min chef uppe på väla en snabbis, varit på af och shoppat nya träningskläder och skor! Det blev ett par reebok easy tone, står med dom på just nu och dom känns jätte sköna snart ska jag gå ut och känna hur dom känns att powerwalka i vilket va
syftet med det här köpet och även att ha när jag jobbar och vi flyttar runt och plockar upp nya varor i butiken! Skorna gick på 699 på stadium! Nu ska jag käka upp min smoothie och banan sen gå ut! Xx later!

torsdag 8 mars 2012

14:15


hejs svejs allihopa! jag blev så grymt besviken när jag vakna imorse för det har snöat här i natt! hade tänkt gå upp tidigt och käka en god frukost och gå ut och powerwalka men istället så gjorde jag en stor kopp med mocca latte och kröp ner i sängen igen och kolla på top model sverige och project runway vilket gjorde mej super inspirerad och nu tittar solen också fram så nu är jag på super bra humör igen! 

känner mej super inspirerad och jätte kreaktiv just nu det bara ploppar farm massa idéer och är riktigt sugen på att åka till stan och kolla in några second hand butiker och se vad dom har att erbjuda. 

feel the creativity and the inspiration