torsdag 21 juni 2012

the look

måste bara få säga att jag älskar den här outfiten de vida byxorna och linnet passar så grymt bra ihop känns sommrigt och fräscht, uppklätt men ändå super avslappnat. love it! perfekta sommar outfiten.

onsdag 20 juni 2012

22:58


äntligen framme i övik efter två dagars bilfärd,vi mellanlanda i dalarna där mormors syster bor! mammas kusiner var där som vi inte träffat på evigheter så det var riktigt kul,verkligen supermysigt!i bilen idag har det varit midsommarplanering i högsta grad, vi ska vara ett gäng hemma hos mig och bara ta det lugnt och mysa. 

nu är jag supertrött så ska bara kolla på senaste avsnittet av pretty litte liars.sen är det dax att sov!
jag slängde ett par shorts i ett klorinbad innan så fort dom är klara så kommer det en resultatbild.
xx sleep tight

måndag 18 juni 2012

20:01

sorry för dålig uppdatering! men det är ju "sommar" och jag lever livet med mina vänner! knappt varit hemma de senaste veckorna och ännu mindre vid datorn! det har varit studentfirande utgångar härligt häng ute med mysigt folk, utgångar och bara allmänt mysigt häng med kära vänner här i helsingborg. där av dålig bloggning!ska försöka blogga lite mer, imorgon sticker jag och mamma till övik igen tar med mej datorn denna gången så blir kanske lite uppdateringar här! :) xx