torsdag 30 augusti 2012

18:16

Välförtjänt thaibox efter ett simmpass!

Yesterday

Igår var jag och min babe på stan och gjorde massa ärenden jag invigde min nya väska efter det mötte vi upp Jessica och fikade lite nere i norra hamnen supermysigt!

11:33

Godmorgon godmorgon! Nyss vaknat och ligger och myspyser i sängen med älskling blir väl snart frukost han vill ha blåbärspaj till frukost men vet inte riktigt hur det blir med det...

tisdag 28 augusti 2012

22:32

Resultatet av dagens shopping! Nu är man några hundralappar fattigare men en höstuppdatering av garderoben rikare. Underbart! Har haft så mysigt idag, visar lite närmre imorgon! nu ska jag och min babe krypa ner i sängen och kolla på svenska Hollywood fruar! Natti natti

my summer


har haft en super härlig sommar jag har pussat på lillebror,festat i övik, badat, gungat, solat, åkt karusell, ätit langos på hesingborgs festivalen, blivit kär, varit göteborgare i fem veckor, fetstat i göteborg, käkat glass i massor, powerwalkat hem från jobb och hoppat i sjön direkt efter, varit på kräftskiva i göteborg, ätit havskräftor för första gången, varit med mina underbara vänner,lärt mig åka longboard, haft massor med mysiga kvällar med god mat och underbart sällskap, badat jacuzzi och så mycket mer!
 underbara sommar vill inte att du ska ta slut..

Vi drar till Malmö!

Ignorerar att det ösregnar ute och drar ner till Malmö för lite mys och shopping ned min fina Jessica.

The Scientist - Coldplay (cover by Jessica Allossery)

love love love this song!
good night

måndag 27 augusti 2012

I'm back!


Hallå hallå det var ett tag sen! har hänt en del sen jag skrev sist.. har varit ute på äventyr och rest en del därav inget bloggande sen har jag njutit så mycket som möjligt av sommaren när jag inte jobbat. min sommar har ungefär varit att jag pendlat mellan Ö-vik och Helsingborg och Helsingborg och Göteborg där jag jobbat fem veckor idag boka jag resa upp till Ö-vik igen på måndag. 

Men först blir det eventuellt shopping och mys i malmö imorgon med jessica sen kommer patricia på
 fredag då blir det party party och massa mys och eventuellt en sväng till köpenhamn! så sugen att uppdatera garderoben med lite höstkläder spanat in massor med fint som kommit ut i butikerna! 
Håller tummarna nu att jag kan komma igång lite med bloggandet igen.
stay tuned! xx