tisdag 25 september 2012

next stop : dubrovnik

sitter och laddar inför en intervju med hemtex och sen blir det hem och slänga igen resväskan och ner till malmös flygplats och åka till underbara dubrivnik, kroatien där jag ska vara en vecka med god mat och värme och sol tillsammans med min goa familj för att fira att mormor fyller 60 år!

tisdag 18 september 2012

WANTWANTWANT

har såååå länge suktat efter de här byxorna! så grymt snygga och jag ska haffa ett par så fort dom kommer ut i butik!! just dessa som är på bilden kommer från bik bok och vet att det finns ett par på cubus som också kommer komma väldigt snart.. bara älskar de här givenchy look alike byxorna! 

inspiration mix









hot facelook fall 2012


Alexander Wang’s niece @nyfw


hur söt är inte den här lilla fashionistan då? så väl klädd men har man alexander wang som farbror/morbror så är det klart man kan trippa runt bakestage i coolaste outfiten av alla! understa bilden är från förra årets new york fashion week. so adorable!

jag har legat och dragit mig i sängen lite nu på morgonen och kollat på project accessory, ska ligga ett tag till tills oscar kommer hit ut och sen käka lite sen ska vi nog gå ut och gå en lång runda! 

torsdag 13 september 2012

T-shirt med tryck!

Snyggt snyggt! Riktigt snyggt med en vanlig t-shirt med kortare ett halsband runt halsen vilket har blivit hett på slutet och synts en hel del. Tycker riktigt mycket om tröjan också om man inte kan få tag i en riktig vet jag att det finns så man kan köpa och trycka eget tryck! Finns att köpa på Claes Olsson det blir nog mitt nästa projekt!

On my mind

Har ett tag letat ett brett bälte och hör är ett från Gina tricot som jag föll för direkt!! Ska gå och kolla lite närmre på det!

21!

Idag fyller mitt hjärta 21! Så när han kom hem vid lunch överraska jag han med lite brunch och present sen gick vi en sväng i stan slutade med att vi satte oss på hamnkrogen och tog en öl. Nu är han och köper mat till oss sen kommer Jessica förbi till oss och då blir det lite vinmys och så här i lägenheten! xx

onsdag 12 september 2012

Just nu:

Har precis varit och gått en sväng med babe i pålsjöskog nu sitter jag och njuter av solen på balkongen! Superhärligt!!

God morgon

Sitter och tar det lugnt i köket och kollar på Rachel Zoe project säsong 4 igen och njuter av min älskade frukost smoothie. Ska snart fixa lite grejor innan jag tänkte sticka och träna lite sen på ett möte! xx