torsdag 31 januari 2013

Torsdagslyx

Lyxar till det lite såhär en torsdagskväll med lite kräftor och stark thaisoppa mums! I love kräftor <3

18:46

Idag fick jag hoppa in och jobba för hon som var är förvandlingar fall är sjuk tråkigt för henne men bra för mig. det blir jobb för mig imorgon också sen blir det nog bowling på kvällen med min babe!

Efter jobb idag så var jag på ett studiebesök på Lernia och kolla på en restaurangutbildning och fick för ett tag sedan att jag är antagen att börja den 11 mars och kommer gå 3 veckor introduktion och får se sedan om jag har det som krävs. Spännande, spännande!

tisdag 29 januari 2013

Multitasking

Håller på och multitaska och laga mat samtidigt som jag kolla på gårdagens top model Sverige. Såå kul att dom gjorde en ny säsong så snabbt när det varit ett uppehåll förut. När jag ska käka tänkte jag kolla på project runway. Fun fun fun

& Other stories vår/sommar 2013.

Ännu en ny modekedja, behöver verkligen världen det? H&M vill få oss tro det. Nu satsar de stort på det nya varumärket & Other stories – med budskapet att kunden ska bli kreativ.
I nästan två år har det viskats om Hennes & Mauritz nya stora modesatsning. Spekulationerna satte i gång på allvar hösten 2011, när svenska designstjärnan Behnaz Aram lämnade Whyred för att sättas på det hemliga projektet. Kort därefter snodde de även Acnes populära skodesigner Nicole Wilson. Det stod snart klart att det var ett nytt varumärke som låg i startgropen, ett helt nytt koncept som ska komplettera H&M:s varumärken COS, Weekday, Cheap Monday och Monki.
Men i en värld där det redan finns för mycket prylar, helt säkert alldeles för mycket kläder och där gata efter gata i världens storstäder blivit shoppingstråk för stora varumärken, vad kan tillföras som är nytt? H&M ger oss sitt svar nu. Under våren 2013 öppnar modekedjan & Other stories butiker i sju europeiska städer och onlineshop i tio länder. I Sverige öppnar första butiken på Biblioteksgatan 11 i Stockholm. Här kommer vi att hitta allt i ytans abc: kläder, smink, doft, hudvård, accessoarer och skor.

Jag älskar kollektionen!! Kan knappt vänta tills den släpps, hoppas det kommer bli bra någorlunda priser för jag har en känsla av att det är mycket som jag kommer vilja ha!!

Favoriterna är bh på bilden längst upp och platåsandalerna.















måndag 28 januari 2013

Wishlist

Denna underbara kappa står högst upp påmin önskelista just nu! Såå snygg jag älskar den. Kappan kommer komma ut i Gina Tricots butiker v. 11 och då ska jag bara ha den! Den kommer passa fin fint in i min garderob, kommer nog användas flitigt i vår/sommar!



Black&White

Blev en sväng till väla igen.. Haha typ fjärde gången på mindre än en vecka! Sist var det bara Oscar som köpte grejor men nu gjorde även jag det. Det blev två randiga tröjor en basic från H&M och en lite finare som är omlott från Zara och sen hitta jag ett jätte fint linne också på rea, även det från Zara.



details of the day

White.Jeans.Gold.Bomerjacket.

Our home

Godmorgon godmorgon ligger och drar mig i sängen och nyss fixat lite små grejor ligger och njuter också att vårt rum i lägenheten är nästan helt klart bara några tavlor som ska upp vid sängen och två hyllor sen är allt klart! Så skönt att äntligen bli färdig. På bilden ser ni en liten del, i love it!

Har inga planer för idag så får se senare vad som händer, åka och simma lite kanske.. Blir nog en sväng till Rydebäck idag iaf. Later xx

lördag 26 januari 2013

16:44

Sitter i soffan och myser med min lilla pys och äter lite gott. Kiwi, vindruvor och lite nötter fick det bli! Har jobbat för första gången själv idag i köket och det gick skit bra, bättre än förväntat så det känns super.

Idag har jag fått en försenad födelsedagspressent av min underbara älskling jag visste vad jag skulle får men nu är det bokat och äntligen bekräftat att den 25 juli ska vi se Rihanna i Oslo!! Är såå lycklig fick inte gå och se henne på peace&love i somras men nu jävlar! Det fick bli Oslo för jag aldrig varit där och Oscars bror bor där. Längtar längtar längtar!

Nu ska vi åka till väla en sväng! Hoppas jag hittar något riktigt snyggt på Zara! xx



fredag 25 januari 2013

21:43

Ett par timmar senare så har vi fått upp nästan alla nya grejor men inte riktigt allt så jag visar inte förrän det är helt klart nu ska jag och mina gosegrisar krypa ner i sängen och kolla på en film, det blir jobb tidigt imorgon för min del. Sweet Dreams!

Lite fika nere på espressohouse i norra hamnen helt underbart väder! Nu ska vi strax dra vidaretill Ikea och shoppa lite till våran lägenhet!





Inspiration : Things that I love right now.

White on White
Black & White
Jeans on Jeans
Cow print
Stripes
Rebecca Simonssons flower wreath

















torsdag 24 januari 2013

Cozy time

Godmorgon solen skiner och jag ligger och drar mig i sängen med en liten busig kisse och lite musik på de också kan inte bli mycket bättre! Ska snart dra mig upp och hoppa in i duschen och slänga i mig något att äta sen sticka och träffa Jessica! Later xx





onsdag 23 januari 2013

Ligger och myser i sängen och kollar lite bloggar och får massa inspiration innan jag ska in till stan för lite ärende och ett informationsmöte. Hinner nog kolla på det senaste project runway medan jag käkar frukost också innan jag måste slänga på mig lite kläder och sticka in till stan! xx

tisdag 22 januari 2013

Conscious Collection

Idag släpptes bilder och en video på H&M spring Conscious Collection 2013 och jag älskar den så snygga grejer speciellt jackan som Vanessa Paradis har på sig på bilden! Vanessa är ansiktet H&M har valt för Conscious Collection i vår. Tycker väldigt mycket mönstret dom använt på byxor, linnen och klänningar. Mycket snyggt att matcha det med vitt och militärgrönt och guld smycken, jag är väldigt mycket inne på guld just nu. Kollektionen släpps 25 mars och jag ska göra mitt allra bästa för att få tag i ett plagg eller två!



12:24

Varit tyst här ett tag tyvärr men jag hoppas på förbättring från min egen sida! Har spenderat morgonen med att kolla på nya avsnittet av top model Sverige vet inte riktigt vad jag tycker än men där är någon tjej som är riktigt duktiga! Har även kollat på the carrie diaries, vilket handlar om Carrie Bradshaw före sex and the city. Vet inte riktigt om jag gillar det.. Men ändå kul att se! Hah

Nu sitter jag och käkar brunch och väntar på att Oscar ska komma hem så vi kan göra lite ärende sen! Tänkte skriva lite senare om H&M Conscious Collection spring 2013! xx

fredag 11 januari 2013

Tapas

Mums så mycket gott! Längtar till imorgon då jag får äta allt de här med mina fina tjejer! Nu börjar vi att göra en gazpacho! Gott gott

10:27

Godmorgon godmorgon, blev precis väckt av mamma och Ludwig. Så mysigt dom kom hit ner igår och kommer vara här i en vecka för att jag fyller 21 imorgon! Så idag ska jag senare åka och handla och förbereda inför imorgon då några av mina bästa fina tjejer ska komma hit och äta lite sen blir det utgång hela natten lång! Jag ska bjuda på tapas så det är mycket små saker som förberedas!

Men först blir det frukost med lite smoothie och sen ska jag gå ut och powerwalka i solen! xx

tisdag 8 januari 2013

Hademycket jag tänkte skriva om idag men jag är såååå otroligt trött så det blir nog bedtime tidigt för mig idag! See you tomorrow! xx





söndag 6 januari 2013

Green

Oscar kom ut och till rydebäck och det blev årets första Powerwalk sen efter det åkte vi till hans mamma och käka middag. Nu är vi hemma i hans lägenhet och jag har förberett för imorgon med att göra lite smoothie. Kommer från och med imorgon kommer jag byta ut en eller två måltider om dagen till smoothie. Finns en hemsida där man kan gå in och kolla olika gröna smoothie recept. Det pågår just nu även en greensmoothiecallange, som börja förra veckan och pågår i en månad. Jag börjar denna veckan istället för jag varit så sjuk men nu börjar det bli bra igen så nu är det dags att bli nyttig och börja träna!

I smoothien jag gjorde nu har jag haft nu var det banan, spenat, kiwi, ananas och lite juice.

Nu blir det lite te och mys med min babe. xx



XX

Satt precis och käka sen frukost och kolla i Helsingborgs dagblads bilaga "helg" och där var ett mode reportage som gjorde mig jätte inspirerad och taggad för ss13 det har synts mycket med grafiska prints och mycket svart och vitt med olika super snygga skärningar och små detaljer som gör en hel outfit jätte intressant även fast den är hel svart eller hel vit. Min favorit kollektion är nog Alexander Wang som jag nämnde innan.

Har varit nere i en svacka nu med noll inspiration vad det gäller kläder kan ha att göra med att jag "been cheated on fashion with furniture" om man ska citera Carrie i Sex and the city. Men nu börjar det snart gå mot vår och jag känner att jag börjar komma igång igen! Sitter just nu och skissar lite outfits och lyssnar på The XX.







Tops

Någon dag innan nyår var jag på H&M och kika lite och hitta bl.a. Toppen som Angelica blick har på sig på den första bilden. Och när jag såg henne i den i fredags så kunde jag inte låta bli att köpa den igår, älskar detaljerna som är alexander wang ss 13 inspirerade. Älskar sen kollektion. Så du hittar alltså den vita toppen på H&Ms trend avdelning.

Den andra bilden är på Fanny Lyckman som jag nämnde i tidigare inlägg och hon har den perfekta collagetröjan med enkelt tryck har länge velat ha en sån varit inne lite på kenzos ( som har setts otroligt mycket på streetstyle bloggarna, speciellt den gröna) och boys collagetröjor (som har synts på bla Rihanna) dom har dock lite mer tryck! Är kär i alla tre så vi får se vilken det blir! Tröjan med FUCK trycket hittar du på chicy.se