tisdag 26 februari 2013

On the train.

Jag och Oscar sitter på tåget påväg upp till ö-vik, lämna Stockholm för en liten stund sen och är framme i ö-vik kl 6. Ska bli så kul att träffa alla där uppe! Ångrar mig lite dock när det bara blir mer och mer snö ju längre vi åker hade hellre åkt till ett varmare ställe men vad gör man inte för att få träffa familj och vänner❤ här är vi pigga och glada kl halv sex imorse!

måndag 25 februari 2013

home spa tips




Lillebror har ju fyllt år så jag köpte den här lilla tuffa jackan till han! Så nu ska han bli coolaste killen i stan 😊



Sunny days

Nu när solen börjar titta fram kö kände jag det var fax att skaffa ett par nya solisar har ju runt 20 par redan med jag kände att jag var tvungen att ha ett par nya för i år! Så de här fick följa med hem och dom kommer från bik bok.

Denim on denim

Snodde Oscars jeansskjorta och slängde på mig mina nya jeans , lite mörkt läppstift och spetsiga klackar till det!







Good monday morning.

Ligger här i sängen och har massor att göra vi åker nämligen till övik imorgon! Bokade biljetter igår och 7.11 imorgon bitti rullar vi mot ö-vik och jag har inte gjort någonting alls!!! Ska strax hoppa in i duschen och sen sticka till väla men jag har lite seperationsånges för jag vill inte lämna min bebis :( ska vara utan han en vecka.. Han ska få bo hos mormor och leva loppan!

Så lite ångest kommer det bli att min kisse inte kommer dela kudde med mig när jag sover! Men ska bli sååååå kul att åka till ö-vik och träffa alla! Puss på det! ❤

I was here

Att börja dagen med att se den här videon gör en verklige pepp på livet! Asså denna kvinna är så obeskrivligt amazing och helt fantastisk och hon ger verkligen 200% i allt hon gör! Underbart!!

lördag 23 februari 2013

20:47

Det här är jag idag såå sjukt trött efter bara sovit två(!) timmar igår natt upp kl sex och jobba! Bara att bita ihop som tur var så var det lugnt på jobb idag.
Efter jobb stack jag upp på väla och bytte ett par skor på bik bok och ett par nya jeans fick också följa med hem! Det blev ett par råblå, som jag tyckte det skulle vara snyggt att matcha en mörk jeansskjorta eller i samma färg till ett par snygga pumps!

Nu ska jag gosa med mina två små sötnosar och sen sova jobb imorgon igen! Sweet dreams xx

torsdag 21 februari 2013

INSPIRATION

















Out in the sun

Här är en bild från idag när vi satt på espresso house uteservering i solen nere i norra hamnen efter vår lilla shopping tur. Helt underbart väder! ☀

New in






Har varit på stan en sväng idag var bl.a. Och köpte nya duntäcken på hemtex! Så nu ska vi sova riktigt gott i natt! Jag köpte även ett par nya pumps från H&M i silver kommer bli så snyggt till jeans och vitt i vår och sommar!

Har letat ett tag efter ett ljusgrå/beige nagellack också och såg ett från essie igår som Elin Kling lagt upp på sin blogg och de hette "sand tropez" valde ett som var en nyans mörkare och hette "master plan". Känns fräsch att ha ett lite ljusare lack nu närmre våren men är inte så jätte sugen på pastell så det här blev perfekt!

måndag 18 februari 2013

Mr. Migrän

Hade massa planerat idag som skulle göras bl.a. Åka ut till rydebäck och hälsa på men mr migrän kom på besök, när jag vakna dunka hela huvudet, var handen bortdomnad och även tungan och en del av munnen. Så det var bara att trycka i sig Alvedon och somna om! Alltid lika kul med migrän.. Nu har jag vaknat igen iaf går runt med solglasögon inomhus haha (ljuskänsliga ögon) pallar inte bara ligga rakt upp och ner och vänta på att det ska försvinna!Så nu ligger jag och väntar på min kära sambo som är så underbar som tvättar till oss idag. När han kommer upp ska vi kolla på en film!

Tänkte skriva lite om de senaste dagarna också gjort skit mycket så inte haft tid att blogga men det får bli imorgon! xx

tisdag 12 februari 2013

måndag 11 februari 2013

Blöö dumma väder

Såhär känner jag för vädret och vinter just nu är såååå less vill ha värme och sol nu nu nu!!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka hem till min besti som ringde mig igår kväll och överraska och sa att hon var hemma igen efter ha varit i Österrike och jobbat ett tag!! Wiie blev superglad när hon sen kom hem till oss, såå mycket att prata om!

söndag 10 februari 2013

Baby brother one year today.

FaceTime med mamma, pappa och Ludwig nyss som fyller 1 år idag lilla sötnosen är redan 1 år. Sötnosen som börjar känna igen en nu och flinar med hela huvudet när han ser mig och vinkar hejvilt så mamma får en box eller två. Haha pussas kan han också önskar bara jag kunde varit där idag ! Men men så kan de vara ibland får nog pussas och kramas med han väldigt snart iaf <3

19:33

Har varit en fullspäckad helg med jobb, träning och middag igår hos Oscars mamma, planering av resor men det är inget som är bestämt än så mer om det senare. Idag har jag också jobbat, super mycket att göra med tråkigt nog en full avdelning.

Efter jobb mötte jag upp Oscar och vi gick till den nya arenan här i Helsingborg för att gå på en finess  och hälsomässa där käka vi jätte god hälsolunch med hälsoshot och hälsokaka till kaffet, nu dricker jag ju inte kaffe men jag tog en ändå och den var supergod med lindrö, sesamfrön och mörk choklad samt dadlar i allt mat var ihopsatt av Anna Skipper hälso och tvprofil från Du är vad du äter. 

Efter lunchen gick vi runt på mässan och fick lite tips och inspiration om mat,  hälsa och träning. Verkligen jätte intressant. Tjejen ni ser på bilden går på ett rullband medan hon jobbar på "kontoret" kanske är värt att prova? Henke Larsson råkade vi bumpa in i också. Sen lyckades jag övertala Oscar att vi skulle gå hem i solskenet, såå skönt!



fredag 8 februari 2013

Var lite rastlös så jag gick in till stan en bit bort på gröningen. Superhärligt synd bara att inte solen ville komma fram riktigt utan sken bara andra sidan sundet!